Бившият евродепутат Николай Бареков изригна с нова порция сензационни новини.

...
Бившият евродепутат Николай Бареков изригна с нова порция сензационни новини.
Коментари Харесай

Николай Бареков със сензационно разкритие: Семейство Радеви ми попречи да съм посланик в Куба

 Бившият евродепутат Николай Бареков изригна с нова порция сензационни вести. Оказва се, че Бареков е бил препоръчан за дипломат в Куба през 2018 година, само че не какъв да е, а точно дамата на Румен Радев - Десислава, е осуетила проектите му. 

" Който следи дебатите, към този момент знае, само че да обобщя. Защо не станах дипломат, макар номинацията в Министерски съвет преди две години? Защото съгласно критериите на президента Радев и неговия екип - заместител - ръководител на третата по величина ПГ в Европарламента е по-недостоен за дипломат от търговски представител на “Родопа " Смолян в Либия отпреди 1989 година ", написа Бареков.

И добавя, че да оглави задачата ни в Хавана не се е получило, тъй като нямал зад тила си никой.

" Да уточня, имам над 30 дипломатически задачи като представител на Екологичен потенциал в целия свят. Пет години отговарях за дипломатическите връзки на Европарламента с Русия, Иран, Азербайджан, АСP- над 40 страни от Африка, Латинска Америка, Карибите и Тихия океан. Гласувах за Румен Радев и осигурих поддръжката му от Евроконсерваторите и по негова молба му проведох среща на “Дондуков " 2 с нашия водач в Европарламента Саид Камал на 21 юли 2018 година. Моите представители (на ББЦ) в секционните изборни комисии работеха за Румен Радев на изборите през 2016 година - над 7000 души. Мисля, че всичко това ми дава право да бъда погнусен и сериозен ", добавя още екс телевизионният водещ. 

А по какъв начин се стига до името на първата дама? В един от уточняващите си мнения във връзка разочарованието му отпреди 2 години, той написа:

" Бе ми съобщено през медиатор от Дондуков 2, че семейство Радеви не поддържат кандитатурата ми ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР