Бившият депутат от ДПС Четин Казак е кандидат-кметът на партията

...
Бившият депутат от ДПС Четин Казак е кандидат-кметът на партията
Коментари Харесай

ДПС залага на Четин Казак за кандидат-кмет на Шумен

Бившият народен представител от Движение за права и свободи Четин Казак е кандидат-кметът на партията в Шумен, удостовери самият той пред DarikNews.bg.

Кандидатурата на Казак се преглежда като ексцентричен ход от страна на партийното управление за локалната конструкция в общината да се активизира до дъно на локалните избори и да даде всичко от себе си - нещо, което до момента не е успявала да направи на 100 %. Номинацията на юриста-франкофон, с пет депутатски мандата зад тила му, е издигната и одобрена от управлението на Движение за права и свободи.

" Ще се борим за нов, ексцентричен и новаторски метод към решенията на проблемите в града и общината ", разяснява Казак пред медията ни. Работният му лозунг, неутвърден публично от предизборния щаб, е " Заедно за Шумен ".

Четин Казак беше и два мандата народен представител от Шуменския изборен регион, след това оглави на два пъти листата на Движение за права и свободи в Габрово, като на последните парламентарни избори не съумя да влезе в Народното събрание.

Казак е член на ЦОБ на Движение за права и свободи, беше и съпредседател на партията за един къс интервал дружно с Мустафа Карадайъ и Рушен Риза. За времето отвън 44 Народно заседание юристът се беше отдал на адвокатската си специалност.-->

Това е втората изненадваща номинация в придвижването, която предизвика медийното любознание, откакто в Свиленград партията заложи на музиканта Милко Калайджиев. Именно през тази седмица вървеше процесът на одобряване на номинациите по райони от ЦОБ и Националния избирателен щаб.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР