Бившият депутат и шеф на 39-тото НС доц. Борислав Великов

...
Бившият депутат и шеф на 39-тото НС доц. Борислав Великов
Коментари Харесай

Бивш шеф на парламента ожъна нива с балон

Бившият народен представител и началник на 39-тото Народно събрание доцент Борислав Великов се издигна с балон над Монтана, само че вятърът приземи плавателното средство в равнища с царевица. При кацането никой не е потърпевш, само че балонът ожънал няколко реда с царевица, описа самият политик. Великов дошъл на летището в монтанското село Ерден в края на предходната седмица и решил да се възползва от наличието на няколко въздушни балона, които правили демонстрационни полети. Заедно с приятели-съпартийци ексдепутатът се качил на един от балоните и полетял над полето край река Огоста. „ Преживяването и гледката бяха страхотни! Като на длан се виждаше хубостта на съвсем целия Северозапад от Балкана до Дунав! ”, показа някогашният парламентарен началник.
 velikov_balon_montana1  velikov_balon_montana2  velikov_balon_montana3
Когато балонът тръгнал да се приземява обаче се извил мощен вятър и обстановката станала сериозна. „ Водачът ни предизвести да се държим крепко и пое към равнища с царевица с вярата стъблата да изиграят ролята на спирачки. Балонът почна да се удря в царевицата, затресе се и най-после спря. Но повалихме няколко реда! ”, описаха спътниците на политика. „ Не се изплашихме, полетът беше превъзходен, само че кацането не беше доста прелестно! ”, допълниха въздушните пътешественици.

Доц. Борислав Великов – който беше народен представител в три Народното събрание, е фен на рисковите изяви. Преди време той скочи с парашут отново на летището в Ерден, подсетиха фенове на въздушните спортове. Пътешествията с балон над област Монтана бяха част от Фестивал на балоните, в които участваха 10 екипажа от България и Румъния. Изявата е край на трансграничен план, който разпространява естествените забележителности в граничните области на двете страни. Туроперотори обявиха, че ще влючат полетите с балон в предлаганите от тях направления от двете страни на Дунав.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР