Бившият член на Висшия съдебен съвет Стефан Петров, който е

...
Бившият член на Висшия съдебен съвет Стефан Петров, който е
Коментари Харесай

Бивш член на ВСС пак влиза в съвета

Бившият член на Висшия правосъден съвет Стефан Петров, който е следовател в Националната следствена работа, е повдигнат още веднъж да влезе в съвета на мястото на умрелия неотдавна Евгени Диков.

Петров е препоръчан от 62 следователи.

Той е приключил право в Академията на Министерство на вътрешните работи. В следствието е от 1989 година Петров беше член на съвета в мандата 2007 - 2012 година Тогава бе определен от Народното събрание, повдигнат от Движение за права и свободи.

Сега той е заместник-председател на Камарата на следователите.

" При всички длъжности, които е заемал, господин Петров е бил почитан и приет като доста добър следовател и правист. Умее да работи в екип, като печели уважението на останалите участници от екипа. Г-н Петров е почитан както от сътрудниците, по този начин и от останалите участници в наказателния развой. Освен че е изявен водач, той е добър и като човек, радушен и съпричастен към проблемите на другите. В работата си като магистрат е самостоятелен, неутрален и обективен ", стимулирана е номинацията.

Предложения за запълване на свободното място в Прокурорската гилдия на съвета могат да бъдат правени до 12 януари. Изборът е плануван за март.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР