Бившият аржентински национал Хуан Роман Рикелме направи своя шоу-бенефис цели

...
Бившият аржентински национал Хуан Роман Рикелме направи своя шоу-бенефис цели
Коментари Харесай

Препълнен Бомбонера и Меси се поклониха пред Рикелме в шоу-бенефис

Бившият аржентински национал Хуан Роман Рикелме направи своя шоу-бенефис цели 9 години, откакто окачи бутонките. Последният дуел на легендата на Бока Хуниорс се състоя пред препълнените трибуни на „ Ла Бомбонера “. Отборът на Легендите на Бока се наложи с 5:3 над звездната селекция на Аржентина, чийто капитан бе Лионел Меси.

“Футболът ми даде всички в живота. Благодарение на него купих къща на майка ми. Случиха ми се доста неща и имах шанса да играя с най-великия, с този, за който мечтаех като дете - Диего Марадона ”, съобщи Рикелме след края на зрелищния дуел, след което облече тениска на Бока Хуниорс с номер 10 на гърба и името на именития Диего Армандо Марадона.

Любопитен факт е, че точно Хуан Рикелме влезе на мястото на Марадона в последния му формален мач като футболист през 1997 година в дербито против Ривър Плейт.

“Мина време, преди да играя с още някой популярен. Не знам дали е по-велик от Марадона. Знам, че в този момент трябваше да си на отмора, оправдавам се на фамилията ти и се надявам да си си прекарал ужасно ”, обърна се Рикелме към Меси.

Сред играчите на именития тим на Аржентина бяха: Лионел Меси, Пабло Аймар, Хавиер Савиола, Анхел Ди Мария, Естебан Камбиасо, Лучо Гонсалес, Лионел Скалони, Хуан Пабло Сорин, Габриел Милито, Есекиел Лавеци, Фернандо Гаго и Кили Гонсалес.

Легендарният Рикелме съумя да означи едно от попаденията за Бока Хуниорс, до момента в който Лионел Меси, който се опитваше да не бъде в центъра на вниманието на „ Ла Бомбонера “ вкара един път за Аржентина, след което всички 50 000 души на стадиона станаха на крайници, с цел да приветстват суперзвездата, който се просълзи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР