Бившият американски президент Доналд Тръмп се обърна към своите привърженици.

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп се обърна към своите привърженици.
Коментари Харесай

Тръмп с обръщение към привържениците си: Това е лов на вещици

Бившият американски президент Доналд Тръмп се обърна към своите последователи. Той още веднъж назова следствието против него " лов на вещици " и сподели, че то се води от Демократическата партия, а не от правосъдната власт. Все още не е ясно дали на Тръмп ще бъде повдигнато обвиняване от прокуратурата в Ню Йорк. По-рано той разгласи, че през днешния ден ще бъде задържан, което накара полицията да пусне спомагателни патрули, с цел да реагира на митинги в негова отбрана.
Прочетете още
Прокуратурата проверява дали Тръмп е нарушил закона, когато е дал 130 хиляди $ на някогашна порно актриса, с цел да спре компроматите за него. Това не е неразрешено, в случай че парите са персонални. Но съмненията са, че Тръмп е направил заплащането, като разход на предизборната му акция. Ако бъде упрекнат, той ще е първият някогашен президент, против който прокуратурата повдига обвинявания.

„ Това извънредно коренно ляво следствие на демократите против най-любимия ви президент за всички времена - аз, е просто продължение на най-отвратителния лов на вещици в историята на нашата страна. То продължава постоянно - Русия, Русия, Русия, след това Украйна, Украйна, Украйна и измамата на Мълър. Ставащото е цялостен срам. Даже шпионираха акцията ми ”, съобщи Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати (2017-2021 г.).
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР