Бившият американски президент Доналд Тръмп е бил номиниран за кмет

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп е бил номиниран за кмет
Коментари Харесай

Доналд Тръмп получи номинация от ГЕРБ за кмет на Пловдив

Бившият американски президент Доналд Тръмп е бил номиниран за кмет на Пловдив на събранието на ГЕРБ в регион " Южен ", написа " 24 часа ".

Кандидатурата му е била издигната, откакто някогашният кмет на региона Людмил Русанов е предложил за поста Дани Каназирева.

Тя беше част от ГЕРБ, след това беше изключена и сътвори партията си " Съюз за Пловдив ". След това Бойко Борисов я направи регионален шеф на Пловдив, беше и народен представител. При номинацията на Каназирева е избухнало неодобрение и тогава е бил препоръчан и Тръмп на правилото " Щом всеки може, да предлагаме и него ".

Той обаче няма да има късмет да влезе в конкуренцията за кметския пост, тъй като по-късно името му е оттеглено.

В ГЕРБ текат районни конференции, на които се вършат оферти за претенденти за локалните избори. С номинации за кмет на Пловдив са някогашният градоначалник Иван Тотев  и ръководителите на районните администрации в " Тракия " Костадин Димитров, в " Централен " Георги Стаменов, в " Южен " Костадин Язов и в " Западен " Димитър Колев. За управителната позиция в огромната община е бил препоръчан и кметът на " Източен " Иван Стоянов, само че той си е направил отказ. " Не е детската ми фантазия ", изясни той пред " 24 часа ".

Събранията не престават и довечера са наред организациите в " Северен " и " Западен ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР