Бившият американски президент Бил Клинтън е участвал в оргиите, организирани

...
Бившият американски президент Бил Клинтън е участвал в оргиите, организирани
Коментари Харесай

Бил Клинтън е участвал в оргиите на Джефри Епстайн?

Бившият американски президент Бил Клинтън е взел участие в оргиите, проведени от починалия милиардер Джефри Епстайн, написа английският в. Сън.

Според една от сексробините на Епстайн стопанинът на Белия дом от 1993 до 2001 година е бил забелязан да излиза от имение на богаташа на карибския остров Сейнт Томас, придружаван от две дами. "По-късно го видях на вечеря с Епстайн, тогавашната му държанка – Гислейн Максуел и същите дами. Клинтън пускаше пиперливи смешки към дамите ", е показала Вирджия Гъфър, цитираната от лондонския таблоид.

Представители на политика са отрекли Клинтън в миналото да е посещавал тази част от Американските Вирджински острови. Въпреки това, сегашният държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп е декларирал, че Клинтън по време на ръководството си е бил видян най-малко 26 пъти в компанията на Епстайн и негови "работнички ". Тръмп е цитирал данни на Фокс нюз.

Телевизията е декларирала, че Клиннът е употребявал самолета на Епстайн "Лолита експрес " десетки пъти. Машината е била сцена на оргии с малолетни девойки.

"Лолита " е разказ на американския публицист Владимир Набоков от 1955 година В него са разказани половите влечения на възрастния Хумберт Хумберт към 12-годишната Долорес Хейз (Лолита).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР