Бившият албански премиер и президент Сали Бериша обвини правителството в

...
Бившият албански премиер и президент Сали Бериша обвини правителството в
Коментари Харесай

Бериша: Правителството контролира наркопазара

Бившият албански министър председател и президент Сали Бериша упрекна държавното управление в Тирана, че директно управлява контрабандата с дрога в страната. По думите му "наркотици за над 9 милиарда евро са скрити в албанските тунели ", съобщи организация "Макфакс ".

В изявление за албанската телевизия "Нюз 24 " Бериша упрекна ръководещите, отпред с премиера Еди Рама, че са директно забъркани и управляват производството и трафика на марихуана в страната.

"Премиерът Еди Рама е директно забъркан в производството, а в този момент и в натрупването на дрога. Твърдя, че опиати за над 9 милиарда евро са скрити в тунели в Албания ", сподели Бериша.



Той съобщи, че обвиняванията против някогашния министър на вътрешните работи Саимир Тахири са правилни, тъй като последният е "играл своя роля в бандата на семейството Хабнилай ", която се е занимавала с контрабанда на огромни количества опиати от Албания за Италия.

Според Бериша и братът на настоящия министър на вътрешните работи Фатмир Джафай взе участие в трафика на албански опиати зад граница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР