Бившият абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория -

...
Бившият абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория -
Коментари Харесай

Тайсън по-тежък от Рой Джоунс-младши с 5 кг

Бившият безспорен международен първенец по бокс в тежка категория - Майк Тайсън, е по-тежък от своя идващ противник Рой Джоунс-младши.

Двамата ще се изправят един против различен на кръга в ранните часове на 28 ноември в Калифорния. Мачът им е показателен и задачата му е само да достави наслаждение на почитателите на този спорт, както и парични средства по сметките на боксьорите.



Това обаче не изключва наложителното претегляне преди мача. А кантарът сподели, че Тайсън ще е по-тежкият на кръга. Майк е тъкмо 99,8 кг, до момента в който противникът му - 95,2 кг.

След претеглянето, двамата боксьори застанаха още веднъж очи в очи, само че през плексигласова бариера, с цел да спазят всички противоепидемични ограничения.

Снимка: Reuters

54-годишният Тайсън се завръща на кръга 15 години след формалното си отричане.

Кариерата на първенеца бе белязана от върхове и спадове, гарнирани с не една и две изцепки. Най-паметната може би е от мача през 1997 година против Ивендър Холифийлд, когато Железният Майк захапва ухото на противника си и след това получава дисквалификация.

Снимка: Reuters

С 3 години по-младият Джоунс не се е боксирал от февруари 2018 година Тогава той победи Скот Сигмън. Рой печели международните трофеи в четири разнообразни категории.

Предстоящата среща в " Стейпъл Сентър " ще бъде в 8 рудна по 2 минути, като нокаутите са неразрешени. При съществуване на аркада, срещата ще бъде прекъсната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР