Бившите управляващи с коментар на обявените икономически мерки. ГЕРБ изцяло

...
Бившите управляващи с коментар на обявените икономически мерки. ГЕРБ изцяло
Коментари Харесай

Новият шеф на НАП с досие в системата за източване на данъци, твърдят от ГЕРБ

Бившите ръководещи с коментар на оповестените стопански ограничения. ГЕРБ напълно поддържа апела на финансовия министър за привличане на повече доходи в бюджета. Смятат, че могат да бъдат потребни на служебното държавно управление за привличането им. От ГЕРБ разясниха и оповестените от кабинета ограничения за подкрепяне на бизнеса поради пандемията.

Това, че няма да има безплатна помощ и тя се заменя с заеми не подхожда на рекомендацията на президента Радев, счита Томислав Дончев.
Бившите ръководещи попитаха и дали новия началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов е бил експерт по източване на държавната хазна, като дадоха образци.

Проверка против началник на Национална агенция за приходите е казус, заслужен за учебниците по демотивиране на чиновниците и може би спад на приходите, допълниха те. Срамно е началник на Национална агенция за приходите да бъде обвързван с източване на Данък добавена стойност, безапелационни са от ГЕРБ.

Томислав Дончев сподели пред медиите номера на досието на Спецов в осведомителната система за надзор на Национална агенция за приходите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР