Бившите царски конюшни са комплекс от 20 сгради, може би

...
Бившите царски конюшни са комплекс от 20 сгради, може би
Коментари Харесай

Зам.-вътрешен министър се оплете, не знае чии са царските конюшни

Бившите царски конюшни са комплекс от 20 здания, може би Министерство на вътрешните работи има някаква благосъстоятелност там, само че не мога да уточнявам. Най-важното е, че сътрудниците избавиха парцела значително и не разрешиха да се разрастне пожара. Това сподели зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов.
Всички здания, които са благосъстоятелност на Министерство на вътрешните работи се охраняват добре, стана ясно от думите му. „ Имаме стотици здания. Не могат да влязат клошари, при защита. Пожарът може да се провокира съзнателно, може и от късо съединяване. Текат инспекции по случая. Не са спрели да работят сътрудниците “, посочи той пред bTV.

Зам.-министърът на вътрешните работи разяснява случая с бруталното ликвидиране в Благоевград, което раздруса страната. „ Министерство на вътрешните работи работи с обстоятелства, данни и доказателства. Жалбата на дъщерята се е разследвала от Министерство на вътрешните работи. Срокът за това е един месец. Министерство на вътрешните работи не може да проникне в главите на нарушителите и да знае какво възнамеряват. Осигурили сме сигурността на дъщерята. Работим в конюнктура на вербална ненавист. Министерство на вътрешните работи не е Господ и не е слънце да огрее на всички места. Работим по предварителната защита “, влезе в режим на пояснения Балабанов.

По отношение на случая с момичето, държано в плен в Добрич. „ Похитителят е бил разгласен за търсене. Няма по какъв начин да проверим хиляди къщи в Добрич. Кой може да потвърди, че 20 дни това момиче е било в жилището на похитителя. Проверили сме адреса и тя не е била там. И ние сме хора и позволяваме бърка. Но имаме едно обвързване и го съблюдаваме “, увери Балабанов. „ Имаме потребност от подпомагане от обществото “, добави той.

Ситуацията с чумата по животните е овладяна, безапелационни са от Министерство на вътрешните работи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР