Бившите съпрузи за в много добри отношения и дори били

...
Бившите съпрузи за в много добри отношения и дори били
Коментари Харесай

Блатечки и Диляна Попова разделиха апартамента в центъра на София

Бившите съпрузи за в доста положителни връзки и даже били на вечеря дружно с новите си половинки.

След окончателната разлъка на Асен Блатечки и красивата моделка и актриса Диляна Попова апартаментът, в който живееха със сина си Борил на пъпа на София, остава за артиста. Понеже жилището от 120 квадрат е купено с ипотечен заем, в този момент Блатечки погасява самичък дълга към банката и настрана изплаща на Диляна парите, които тя е вложила, написа „ Галерия “.

В момента Блатечки живее с новата си обич – Елеонора Янакиева, която управлява финансите на една от най-големите компании за произвеждане на растителни масла и слънчоглед. Преди това 43-годишната дама е работела цели 17 години във водеща наша банка.

„ Жената до мен не е съумяла да ме укроти. Ако ме укроти, няма да съм й забавен. Но съумя да ме накара доста да я обичам “, показа артистът пред Деси Банова-Плевнелиева по Нова телевизия.

Новата половинка на Диляна Попова е ресторантьорът Лъчезар Захариев, който държи заведение на плаж „ Перла “ до Приморско. Преди стопанисваше „ Баш Бара “ на къмпинг „ Градина “, само че поради проблеми с концесионерите го затвори.

В момента някогашните съпрузи за в доста положителни връзки и даже били на вечеря дружно с новите си половинки.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР