Бившите жени на Благой Георгиев не страдат дълго за него,

...
Бившите жени на Благой Георгиев не страдат дълго за него,
Коментари Харесай

Шах с пешката по примера на Благо: Есмер развъртя метлата, о...

Бившите дами на Благой Георгиев не страдат дълго за него, а не престават да търсят любовта. Първата му брачна половинка Есмер Омерова, също както и Златка, се радва на нова обич

Тя е разграничена с боксьора Макс Давидов и към момента не разкрива самоличността на новия си обичан. Есмер разгласява фотография, на която лицето му е прикрито, само че той сантиментално е прегърнал танцьорката, а до тях е синът на Есмер и Благой – Елай. Мъжът е облечен с елегантно сако, като е прекомерно допустимо да е надалеч от спортните среди, за разлика от предходните мъже на Есмер.



Танцьорката се хвана с треньора по бокс Макс малко след трагичния бракоразвод в Благой Георгиев. Футболистът и Есмер се разделиха в неприятни връзки, а това пречи на Благо да вижда сина си.

Веднага откакто се хвана с Макс, Омерова наля масло в огъня, публикувайки клипове, в които Елай  нарича новия мъж на майка си „ баща “. Есмер получи диамантен годежен пръстен от мачото, само че до женитба по този начин и не се стигна.

Първите сигнали за настъпилия край даде танцьорката откакто изтри всички общи фотоси с Макс от обществените мрежи. Същото тя направи с Благой още преди да разгласят публично раздялата си, писа  „ България Днес “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР