Бивши служители на фалираната Корпоративна търговска банка обявиха, че са

...
Бивши служители на фалираната Корпоративна търговска банка обявиха, че са
Коментари Харесай

Бивши служители в КТБ създадоха ”БЕЗ СТРАХ”, започват разкрития за грабеже след фалита

Бивши чиновници на фалираната Корпоративна комерсиална банка оповестиха, че са записали съдружие с нестопанска цел, посредством което обществено да изнасят информация пред обществото за всичко, което се случва в банката след затварянето й през юни 2014 година
Докато главният очевидец Бисер Лазов продължава със „ свободния си роман “ в правосъдната зала по „ Делото КТБ “ някогашните чиновници в банката, които са обвинени по това дело, споделиха, че са основали организация, посредством която да се борят за прекъсване на продължаващото към този момент пета година плячкосване на банката.

Ето какво е показа един от уредниците във обществените мрежи:

Преди няколко дни трима някогашни сътрудници от КТБ АД регистрирахме съдружие с нестопанска цел. Името на сдружението е „ БЕЗ СТРАХ “.

Целите на сдружението са: подкрепяне на всички, ощетени по друг метод от умишления банкрут на банката, както и директно следене на провежданите процедури, начини и способи за осребряване масата на несъстоятелността от способените органи. Консултиране на всички, против които има заведени наказателни, търговски и други каузи във връзка събарянето на банката.

Ще сигнализираме способените локални и задгранични органи и организации за констатиране на случаи, при които непозволено се понижава или по различен метод поврежда масата на неплатежоспособност на КТБ АД. Публично ще оповестяваме по разнообразни способи (чрез електронни медии, печатни издания и по различен общопризнат начин) наличието на осъществяваните от нас разбори и подадени сигнали, съдържащи в детайли изложение и разяснение на употребяваните схеми и способи за ощетяване на кредиторите на банката.

Вратите на нашето съдружие са отворени са всички съидейници и симпатизанти. Името на сдружението не е инцидентно. След към този момент съвсем 5 години тотално плячкосване на активите на банката, на всички стана ясно, че КТБ АД не е била пирамида и няма от какво да ни е боязън да създадем всичко, което е по силите ни, с цел да се защитим, да почистим имената си и да оповестяваме обществено всички обири на активи по времето на назначените от Българска народна банка квестори и назначените след тях синдици.

Изключително доста ще разчитаме на информация от клиенти и някогашни сътрудници за установени от тях нарушавания при осребряване на имуществото на банката, както и за осъществявани против тях репресивни и други ограничения от страна на разнообразни институции в страната във връзка съпричастността им към КТБ АД

Разбира се, за реализиране на главните действия на сдружението се нуждаем от средства: за поддържане на офис, за периодически информации от обществени регистри, привличане на външни специалисти, покриване при потребност на адвокатски възнаграждения във връзка каузи против някогашни сътрудници и така нататък С две думи, който с каквото може да оказва помощ – информация, експертно мнение, офис консумативи, парични средства.

Георги Зяпков, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР