Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Продължава приемът на документи за кандидатстване в Колежа по туризъм към ИУ – Варна

Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Приемът на документи за кандидатстване в Колежа по туризъм към Икономически университет – Варна за образователната 2022/23 година продължава до 21 август. Той се прави на място в колежа – бул. " Сливница “ 158 А, или по електронен път. За да кандидатствате онлайн, би трябвало да маркирате  ОКС " професионален бакалавър “:https://ksp.ue-varna.bg/.

Повече информация за балообразуването и разпоредбите за кандидатстудентския банкет в Колежа по туризъм ще намерите в уеб страницата на ИУ – Варна: https://ue-varna.bg/bg/news/item/1754

Колежът по туризъм образова студенти в 2 специалности – " Мениджмънт на туризма и свободното време “ и " Мениджмънт на хотели и заведения за хранене “, за придобиване на ОКС " професионален бакалавър “.

Кандидатствалите в стадия на банкет до 22 юли ще се записват от 25 до 29.07.2022 година на място в колежа, а подалите документи до 21 август ще се записват в интервала 23 – 26.08.2022 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР