Бивши и настоящи британски военни разкритикуваха британския принц Хари за

...
Бивши и настоящи британски военни разкритикуваха британския принц Хари за
Коментари Харесай

Британски военни обвиниха принц Хари в предателство

Бивши и сегашни английски военни разкритикуваха английския принц Хари за разкритията за убийствата, които е направил, до момента в който е служил в Афганистан, обвинявайки го в изменничество. Това оповестиха в петък няколко английски вестника, представени от ТАСС.
 цитира думите на полковник Тим Колинс, взел участие в американското и английското навлизане в Ирак през 2003 година Той изрази мнение, че принц Хари е получил доста неприятен съвет и е показал доверчивост, решавайки да разгласява спомените си по този въпрос в автобиографичната си книга Spare ( " Резервен " ).

" Армията постоянно го е приемала в фамилията си, без значение какво се е случило преди този момент. Сега той съобщи това доверие тъкмо по същия метод, по който съобщи личното си семейство ", споделя Колинс пред изданието. „ Мисля, че той е напълно наивен. Без да схваща какво прави и какво е направил. Има потребност от някой, който да го вземе в ръцете си, само че не и от някой, който да го вземе в ръцете си, с цел да печели пари “, прибавя Тим Колинс, наблягайки, че Обединеното кралство е изпратило войските си в Афганистан, с цел да „ защитят законното държавно управление и народа на Афганистан “, а не да „ убиват хора “.
Бившият помощник-началник на щаба на защитата генерал-майор Джонатан Шоу също осъди разкритията на принц Хари. " Войниците не приказват без причина за убийството на хора. Коментарите на Хари нарушават неписано предписание. Подозирам, че е бил въодушевен от алчността на своя пиар екип ", споделя той пред.
Пенсионираният полковник от английската войска Ричард Кемп, който командваше войските в Афганистан, предизвести, че сходни изказвания на херцога на Съсекс могат да усилят риска от терористични офанзиви против английски цивилни и военнослужещи. „ Думите му ще бъдат употребявани от уахабитската агитация за осъществяване на офанзиви против Обединеното кралство “, сподели той пред.

В книгата си принц Хари, който е служил в продължение на 10 години, разкрива, че е умъртвил 25 талибански бойци  в Афганистан, където е бил втори пилот-стрелец на хеликоптер Apache. „ За мен този брой е 25. Тази цифра не ме кара да се гордея, само че и не ме тормози “, написа 38-годишният принц Хари.
Разкритията на английския принц Хари за убийствата, които е направил, до момента в който е служил в Афганистан, би трябвало да бъдат прегледани в съда, защото са закононарушения против човечеството. Това съобщи в петък почитан представител на ръководещото в Афганистан талибанско придвижване Сухайл Шахин.  " Те бяха борци за независимост на своята страна, а вие бяхте нашествениците ", сподели Шахин в изявление за английския Sky News. " Те бяха национални герои, а вие бяхте техен зложелател. " Според него принц Хари би трябвало да дава отговор пред " съда, който се занимава с закононарушения против човечеството ".
Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
07 Яну 202311907 Яну 20236707 Яну 20239007 Яну 202322507 Яну 202377007 Яну 2023488КоментариНа остаряла коза яре07 Яну 2023 12:15ч.
Истината цъфна-убиваха се хора, ей по този начин,без причина.Туземци някакви си.Много значимо.Време е и при англосатанистите да умират.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231273824 Дек 2022335306 Яну 202364428 Дек 2022733
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР