Бивши гости на Below Deck, чартирани, бяха въвлечени в сериозна

...
Бивши гости на Below Deck, чартирани, бяха въвлечени в сериозна
Коментари Харесай

Гостите на Below Deck, арестувани за предполагаема схема за отпускане на лекарства с рецепта, използваща имена на членове на актьорския състав

Бивши посетители на Below Deck, чартирани, бяха въвлечени в сериозна драма отвън екрана, защото една двойка неотдавна беше упрекната, задържана за незаконна продажба на рецепта за следено вещество от практикуващ и подправяне на бизнес досиета в първа степен.

Dr. Франсис Мартинис и брачната половинка му Джесика са изправени пред правни проблеми, откакто се твърди, че са употребявали имената на някогашни артисти от шоуто, с цел да попълнят предписания за опиати в Ню Йорк. Двойката беше забелязана преди този момент в риалити сериала през 2019 година в епизод на Below Deck Mediterranean и още веднъж през 2020 година в Below Deck Sailing Yacht.

Гостите в сериала получават петзвездно отношение, защото постоянно се виждат събиране на загар на яхтата, отпиване на вкусни коктейли и ядене на гурме ястия на борда.

Щракнете, с цел да следвате Mirror US в Гугъл News, с цел да сте в крайник с всички последни вести, спортни и развлекателни истории.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Кание Уест се впуска в антисемитски изявления и кри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР