Бившето гадже на Ариана Гранде – Пийт Дейвидсън, публикува доста

...
Бившето гадже на Ариана Гранде – Пийт Дейвидсън, публикува доста
Коментари Харесай

Бившият на Ариана Гранде обяви, че слага край на живота си

Бившето гадже на Ариана Гранде – Пийт Дейвидсън, разгласява много необичайно известие на страницата си в Instagram, след което изтри акаунта си. В него той споделя, че желае да завърши с живота си.

„ Аз в действителност не желая да съм на тази земя. Правя всичко, което мога, с цел да остана тук за теб, само че не знам какъв брой още ще устоя. Всичко, което се пробвах да направя, е да оказвам помощ на хората. Просто запомни това “, написа Пийт.

Ариана незабавно реагирала на посланието. На страницата си в обществените мрежи тя помоли за амнистия някогашния си и декларирала, че ще бъде до него.

„ Аз в действителност нямах нищо неприятно поради. Просто желая всички да са здрави и щастливи. Ужасно мощно “, написа певицата.

След изказването че желае да постави завършек на живота си, на мястото, където се намирал Пийт пристигнала полиция. Органите на реда изяснили, че животът и здравето на звездата не са застрашени. Дейвидсън, който също по този начин възстановил страницата си в обществената мрежа е декларирал, че това било глупава смешка.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР