Бившата вокалистка на Слави Трифонов Цветелина Грахич уверено може да

...
Бившата вокалистка на Слави Трифонов Цветелина Грахич уверено може да
Коментари Харесай

Цветелина Грахич се взе в ръце след като напусна Слави

Бившата вокалистка на Слави Трифонов Цветелина Грахич решително може да каже, че живее по-добре, откогато се раздели с шоуто, видя HotArena .

Босненката съумя най-сетне да откри време за себе си, да се успокои и да обърне внимание на здравето си. Дори почнала да се грижи за себе си здравословно и от време на време да посещава спортната зала, с цел да оформи мускули. 

„ Животът ми преди беше много забързан. Динамиката на шоуто, напрежението и това да нямам време за себе си, въобще не ми липсва. Сега пребивавам доста по-спокойно и към този момент имам обикновено всекидневие. Стремя се да ставам не по-късно от 9 сутринта, което преди не беше допустимо. Към сътрудниците и предаването изпитвам голям сантимент, само че няма по какъв начин да поддържаме толкоз близка връзка – въпреки всичко всеки има своите задължения ”, изяснява Цветелина. 

Покрай напускането й на вечерното предаване на Би Ти Ви обичайно се завъртяха кавги. Единият от тях гласеше, че Грахич е била натирена от Слави, тъй като постоянно закъснявала и имала непочтително държание към него. Чашата преляла, когато на огромния концерт в зала „ Арена Армеец ” пристигнала безусловно минути преди старта на спектакъла, вместо 3 часа по-рано. Другият пък носеше, че се вманиачила от фигурата си и спряла да се храни.

Напрежението да е постоянно красива за дребния екран я принудил да отслабне до 38 кг със свиреп диети, които наследила от балерините на „ Магаданс ”. 

Тя обаче отхвърля в миналото да е страдала от анорексия . Отслабвала с ограничения, тъй като нямала време за спорт и визити в залата. Започнала да ги прави чак, откакто се освободила от всекидневната работа за Слави и „ Ку-ку бенд ”.

Тогава разкрила, че не е чак толкоз неприятно да върви на дълги разходки измежду природата, да практикува разнообразни извършения и да се глези с разтривки. От всичко това й пристигнал и по-добър вкус, въпреки с него да не се завърнали и предходните килограми за благополучие на певицата. Сега обаче тя нямала това напрежение в живота си и се научила да се любува повече на дребните неща. 

След като най-сетне съумяла да се върне към естествения живот, тя не желала още веднъж да се тормози със мемоари за предишното . Гледала право напред към своята нова кариера на солов актьор. Тя към този момент дава първите си плодове и от няколко седмици Грахич се радва на първото си персонално свое парче, което е финансирала и продуцирала сама. Песента и е единствено въведение към проектите й да запише цялостен албум, с който да се изявява на участия в заведенията със собствен репертоар. 

Покрай всички промени в живота й единствената константа останала любовта - връзката й с музиканта Кристиян Шаламанов . Докато Цветелина имала главен ангажимент да развива свои части, тъкмо сега, той имал много участия и пътувания. За това и щастливите влюбени не бързали с проектите да се женят и да имат деца, предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР