Бившата тв водеща Цвета Кирилова влиза в кандидат-президентската надпревара. Това

...
Бившата тв водеща Цвета Кирилова влиза в кандидат-президентската надпревара. Това
Коментари Харесай

Руса жена ке помогне на България: Цвета Кирилова ще се кандидатира за президент |

Бившата тв водеща Цвета Кирилова влиза в кандидат-президентската конкуренция. Това стана ясно от нейна обява във фейсбук.

Така съперниците за поста на президента Румен Радев за Дондуков 2 към този момент са двама - Кирилова и ММА боецът Станислав Недков.

Публикацията, с която някогашната тв водеща оповестява желанията си да става президент получават пламенна поддръжка измежду следовниците й в обществената мрежа, а някои от тях напомнят предсказване на петричката гадателка баба Ванга, че " руса жена ке помогне на България ".

Във възванието си към нацията русокосата хубавелка декларира и следното - подбрали сме по-забележителните цитати:

" България е парченце от съзнанието на Бог Отец и е единение на осъзнатата духовна мощ на Човека, дръзнал със примирение, неотстъпчивост и самообладание да покори огромния и стръмен връх на Аз-а в себе си. "

" От най-дълбока античност човешкото познание изследва въздействието на географската среда върху политическата активност. В моите показа географската карта на света е координатна система с разположението на полезностите на човечество. Колкото повече отиваме на Изток, толкоз повече светът се движи от философията и силите на духовната същина. Колкото повече отиваме на Запад, толкоз повече светът се движи от рационалните, земните, прагматичните и материалните схващания. България обаче е център. Тя е люлка на антична цивилизация. Средище на огромен нравствен, честен и веществен напредък, с неизчерпаеми благоприятни условия. "

" Ние, българите, сме майсторите на най-ранната каменна архитектура на Стария континент; най-ранната металургия на медта и златото. Ние, българите, сме занаятчиите, основали най-старото обработено злато в света. Ние, българите, сме в основата на най-ранния рандеман и обработката на полускъпоценни минерали; първата книжовност, предшестваща с към 2000 години другите системи за писане. Ние, българите, сътворяваме първите в света общоприети единици за измерване; най-ранните в Европа центрове от градски вид с развита жилищна и социална архитектура. Ние, българите, творим първите портрети – реалистични човешки изображения с самостоятелни черти. И всички ние сме длъжни да знаем, че най-старата човешка цивилизация се е зародила преди повече от 8 хилядолетия в региона към Черно море и долното течение на Дунав и е процъфтявала не къде да е, а по нашите земи. "

" Преди да си отиде от този свят дядо ми съобщи завета на предците ни от рода Дуло, написан с калиграфско съвършенство. Разказа ми, че се е натъкнал на апокрифния документ из лавиците на остаряла библиотека, надалеч от България. "

" Ние всички сме Спартак и сме длъжни да заявим на всеослушание. Спартак е българин! Ние имаме фантастична опция и никой не може да има искания към нашето удивително културно завещание, с изключение на нас. "

" За първи път в историята си, България може да има държавен глава жена. Женското начало постоянно е било водещо за разцвета, благоденствието и поддържането на фамилното и духовното огнище на нацията. "

" Дойде НОВОТО ВРЕМЕ! Времето на Светлината и на Просвещението. И като Президент ще бъда изразител на добротата, която е заслуженият облик на България. Името на нашата Родина е в женски жанр и значи притежател на мир и единение от светлина, добродетели, достойнство, неотстъпчивост, храброст, самообладание, нравствен напредък и реализация на Божествения закон, този на Истината. Каквото е горе, това е и долу! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР