Бившата шефка на „Напоителни системи“ ЕАД Снежина Динева, продължава да

...
Бившата шефка на „Напоителни системи“ ЕАД Снежина Динева, продължава да
Коментари Харесай

Министър Бозуков: Бойкотът срещу вписването на новото ръково...

Бившата шефка на „ Напоителни системи “ ЕАД Снежина Динева, продължава да прави дейности, които пречат на вписването на новия Съвет на шефовете на „ Напоителни системи “ ЕАД, както и на изпълнителния шеф на сдружението.

До момента са подадени пет заявки за регистриране в комерсиалния указател на новото управление. По четири от тях към този момент има актове за прекъсване на регистърното произвеждане, а каква е задачата на госпожа Динева, не е ясно. Това разяснява министърът на земеделието, храните и горите проф. доктор Христо Бозуков по време на работно посещаване в „ Напоителни системи “ ЕАД-клон Бургас.

Той е безапелационен, че директният резултат е блокиране на активността на сдружението, а това води до загуби в изключително огромни размери за страната.

" Едноличен притежател на капитала на „ Напоителни системи “ ЕАД е страната. Министърът на земеделието, храните и горите упражнява правата на страната. Овластяването на член на органа на ръководство на комерсиално сдружение може да бъде оттеглено от едноличния притежател на капитала на сдружението, като аз съм упражнил това право. Практиката демонстрира, че едно исково произвеждане има дълготрайност сред 2-3 години. Означава ли това, че регистърното произвеждане би трябвало да бъде спряно през целия този интервал? И какви биха били последствията за страната ", пита риторично министърът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР