Бившата шампионка от Откритото първенство на САЩ по тенис Ема

...
Бившата шампионка от Откритото първенство на САЩ по тенис Ема
Коментари Харесай

Ема Радукану разкри, че отново има проблеми с китките

Бившата шампионка от Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис Ема Радукану разкри, че травмата на китката, която постави завършек на сезона ѝ през 2022 година, се е възобновила, макар че тя се надява да играе на шампионата в Индиън Уелс.

Сезон 2022 на Радукану беше пресечен поради проблем с дясната китка, а поради инфектиране на гърлото тя пропусна конкуренцията в Остин (САЩ) през предходната седмица.
 Нов проблем за Радукану Нов проблем за Радукану
Британката тренира с бинтове на двете китки в сряда преди първата ѝ среща в Индиън Уелс против Данка Ковинич по-късно довечера.

Запитана за нейната физическа форма, Радукану сподели пред BBC Sport, че има същия проблем с китките.

" Същият проблем, който имах предходната година, стартира да се възобновява още веднъж. Определено се справях с натоварването. Това е нещо, което преди малко се завърна, тъй че се пробвам да бъда допустимо най-предпазлива. Ще направя всичко допустимо, с цел да играя ", сподели тя.
 Ема Радукану и Доминик Тийм получиха Ема Радукану и Доминик Тийм получиха " уайлд кард " за шампионата в Маями
Неотдавнашните проблеми на Радукану с гърлото са следващите от началото на 2023 година, в която тя е изиграла единствено четири мача. 20-годишната британка добави, че е разочарована от неналичието на време на корта.

" Това ми се отрази зле в кратковременен проект, тъй че не съм се подготвяла доста. Вероятно в никакъв случай не съм се чувствала толкоз болна през живота си ", съобщи Радукану.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР