Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов д-р Стела Костова, призна

...
Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов д-р Стела Костова, призна
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко е съсипана: Сърцето ме боли!

Бившата брачна половинка на премиера Бойко Борисов доктор Стела Костова , призна пред приятелите си в обществените мрежи, че е унищожена след гибелта на един от домашните си любимци.

Лекарката, която живее в щата Калифорния в Америка, от години отглежда с обич две кученца Айра и Бетина, и два папагала с нетипичните имена Хемингуей и Сервантес. Преди дни обаче изгубила едното от обичаните си птичета.

„ Почивай в мир, мой безценен Хемингуей. Сърцето ме боли и постоянно ще ми липсват твоята хубост, топло копринено тяло, сини очи, палавост и песни, които ме направиха щастлива и горда какъв прелестен дребен папагал беше “, написа доктор Костова на британски език в профила си във Facebook, споделяйки две фотоси на домашния си любим.

„ Снимката отдясно е в болничното заведение през днешния ден малко преди сърчицето му да спре. Толкова малко създание, а болката от гибелта му е огромна. Сервантес я търси и песента му е все  едно го вика, тревожна “, написа още тя.

Майката на единствената щерка на Борисов не остава безразлична и към тъгата на бездомните животни. Тя постоянно взе участие в акции за спасяването на безпризорни кучета и котки и редов моли към почитателите си в интернет пространството да бъдат по-благосклонни към изоставените животни и да им оказват помощ, когато могат, написа " Ретро ".

Неведнъж самата тя е разказвала, че до момента в който купува храна на своите кученца, наложително взема и по няколко пакета за гладните животни из улиците.

 

Д-р Костова е неразделна с обичаните си Айра и Бетина и даже в редките случаи, в които се прибира в България, наложително кучетата й летят през Океана дружно с нея. В Америка тя в началото работи по първата си компетентност офталмология, само че по-късно приключва и вътрешни заболявания. В болничното заведение, в която практикува, има огромно Ковид поделение и тя не стопира да показва респекта си към медиците в него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР