Бившата репортерка Ева Веселинова отдавна не се беше показвала в

...
Бившата репортерка Ева Веселинова отдавна не се беше показвала в
Коментари Харесай

Най-сетне: Ева Веселинова си върна формата, свали 10 кила! (СНИМКИ от снощи)

Бившата кореспондентка Ева Веселинова от дълго време не се беше показвала в общественото пространство, заета около грижите за децата си и фамилията. А имаше и друго, което не й даваше много-много да " популяризира " себе си - наднормените килограми.

Години наред русокоската изпитваше компликации с отслабването и съвсем не пускаше фотоси, на които да й се вижда друго, с изключение на главата. Малкото пъти, в които сме я виждали в нета на по-далечен проект, си личеше, че е крепко заякнала в ръцете, талията и ханша, а тя го отдаваше на хормонални пречки поради раждането.

Е, не щеш ли към този момент тази драма е зад тила й. Снощи Ева блесна в нета в целия си растеж, откъдето се видя, че е съумяла в борбата с тежестта. Тя е очевидно вталена и роклята й отива доста. Да, тя е облечена в дълга публична рокля, само че от нея проличава завършена талия и надалеч по-стройно тяло.

Веселинова беше водещ на стратегия, дружно с артиста Орлин Павлов, с който си партнира на сцената. Някои допускат, че се кани да се завърне и на екран в ново предаване, само че тя самата още не разкрива дали това е по този начин.

Колкото до мъжа й, към този момент стана ясно, че живее не с някой затлъстял чичак, а с млад мъж, който даже е по-малък с няколко години от нея.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР