Бившата номер 6 в конкурса Мис Свят Жени Калканджиева е

...
Бившата номер 6 в конкурса Мис Свят Жени Калканджиева е
Коментари Харесай

Каракачанов: Жени Калканджиева краси листата на ВМРО в Хасково, тя е на последно място

Бившата номер 6 в състезанието " Мис Свят " Жени Калканджиева е следващото известно лице, което влиза в листите на Вътрешна македонска революционна организация за парламентарните избори, откакто в тях влезе и актрисата Ернестина Шинова.

Собственичката на фешън организация ще се яви на вота в листата в Хасково, заяви водачът на партията, вицепремиер и боен министър Красимир Каракачанов пред.

" Жени Калканджиева е на последно място, краси листата и със своето наличие дава своята поддръжка за претендентите , които локалната регионална конструкция на Вътрешна македонска революционна организация е подредила от 1 до 16 място “, изясни той.

" Във Вътрешна македонска революционна организация, както е известно, джендъризмът не е съвременен, тъй че не се учудвайте, че в листите ни има красиви и интелигентни дами. Ернестина Шинова, която също е в листите, оказва помощ на партията от години, още откогато нейният брачен партньор Андрей Слабаков се кандидатира за евродепутат. Това не би трябвало да ви учудва, във Вътрешна македонска революционна организация сме ценителите на женската хубост и отчитайки равенството на половете, напълно обикновено е сходни красиви дами да са в нашите листи ", разяснява още Каракачанов.

Самият той ще бъде лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация в Плевен и евентуално ще се изправи против Григор Горчев от ГЕРБ и Румен Гечев от Българска социалистическа партия .

„ С Гечев сме се сблъсквали на изборната писта и на минали избори. Откакто съм народен представител, постоянно съм избиран от Плевен. Проф. Горчев е извънредно почитан експерт, приветствам го, че влиза в политиката, тъй като тя има потребност от експерти. Със сигурност е доста сериозен съперник. Убеден съм, че конкуренцията ни ще бъде цивилизована “, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

На въпрос по какъв начин се разделят с ГЕРБ след общото ръководство , вицепремиерът съобщи, че е имало търкания и разминавания през последните четири години, само че са съумели да изпълнят огромна част от съдружната си стратегия.

„ Голяма част от нещата, които " Обединени патриоти " упорстваха да влязат като стратегия за ръководство – са изпълнени. Наше беше предлагането за 300 лева минимална пенсия. Другата ни упоритост – да вдигнем армията на крайници, стартира да се извършва “, добави той, като посочи, че не са се разбрали с ГЕРБ по отношение на политиката за интеграция на ромското население и доброволческите отряди.

Каракачанов приказва и за ремонтираните щурмови военни самолети СУ-25 . Той призна, че за първи път се качва на сходен вид аероплан и ще излъже, в случай че каже, че не е изпитал терзание, само че прекарването си заслужавало.

„ Последните две години доста се говореше има ли потребност от тези машини, по какъв начин ще бъдат ремонтирани – взех решение да покажа, че имам цялостно доверие на управлението на Военновъздушни сили и момчетата в авиобазата в Безмер “, акцентира военният министър.

Той разяснява и обстоятелството, че България няма да взе участие в маневрите на НАТО в Черно море „ Посейдон 21 “ , защото на два кораба от военноморския флот на страната са открити случаи на COVID-19.

„ Има пет индивида, които са положителна на COVID-19 и защото екипажите са дружно – те трябваше да останат под карантина. България ще се причисли към това обучение след 14 дни. Това не е първият и единствен случай, предходната седмица беше отсрочено съвещанието на министрите на защитата в Европейски Съюз тъкмо поради карантина “, изясни Каракачанов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР