Бившата началничка на кабинета Петков“ обяви във фейсбук, че внася

...
Бившата началничка на кабинета Петков“ обяви във фейсбук, че внася
Коментари Харесай

Лена Бориславова завежда дело за клевета срещу сценаристите на Слави Трифонов

Бившата началничка на кабинета „ Петков “ разгласи във фейсбук, че внася през днешния ден в Софийския градски съд искова молба за клюка и уронване на името ѝ.

„ След сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки “, заяви още тя.

„ Обединението на “Продължаваме Промяната – Демократична България ” записва своите листи за идните предварителни парламентарни избори, в които ще бъда претендент за депутат от 24 МИР “, удостовери тя.

„ #ИмаКак и #ИмаКой да прави политика по различен метод, без стремглава корупция и обири, както и политическа ирония с разсъдък и в рамките на човешкото достолепие. Зависи от всички нас “, написа още тя.

В началото на годината, Слави Трифонов разгласява сатирична ария, отдадена точно на Лена Бориславова. Тогава водачът на Има Такъв Народ написа в поста към песента: “ „ Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота с изключение на неистини за „ Капитан Андреево “ и за мафиоти, има и комизъм. Нека се посмеем дружно “, написа в страницата си Трифонов и разгласява видео към песента.

От Политическа партия реагираха, че „ към листата от ответници в съда преди малко се причисли и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се усеща максимален мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение “, показаха тогава от „ Продължаваме промяната “. И оповестиха, че ще поддържат всички правни дейности, които ще предприеме Бориславова.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР