Бившата на Брадли Купър Ирина Шейк не е особено въодушевена

...
Бившата на Брадли Купър Ирина Шейк не е особено въодушевена
Коментари Харесай

Ирина Шейк пикае газ, че Брадли Купър оправя Джиджи Хадид

Бившата на Брадли Купър Ирина Шейк не е изключително въодушевена от зараждащата се връзка на симпатягата с Джиджи Хадид. " Ирина не е удовлетворена, че Брадли се среща с различен супермодел, само че по-млад ", споделя източникът пред " Пейдж Сикс ".

Информаторът означи, че 37-годишната Шайк наподобява употребява всяка опция да бъде щракната от папараците - даже да наподобява по най-хубавия метод, когато води шестгодишната им щерка на учебно заведение. " Тя споделя: " Виж, бейби, към момента съм секси ", споделя източникът.

Двойката, която има другарски връзки, стартира да се среща през 2015 година, скъса през 2019 година

В края на август Шейк и Купър бяха видяни дружно на италианска почивка, допълнена с фотосесия без облекла.

Неотдавна Ирина Шейк беше сантиментално свързвана с легендата на НФЛ Том Брейди това лято след развода му с Жизел Бюндхен. Но от този момент връзките им се разпаднаха.

Източник по-рано съобщи, че Шейк в последна сметка се надява да се събере с Купър поради " годините, които са били вложени във връзката им. "

Друг източник обаче сподели: " Шейк и Купър не са се срещали от толкоз дълго време. Те са взаимни родители и това е всичко. Те са положителни другари. "

Междувременно 48-годишният Купър и 28-годишният модел Хадид бяха видяни за първи път дружно на 5 октомври в горещата точка за купони в центъра на града „ Via Carota “.

Дни по-късно те са имали взаимно бягство през уикенда, като съгласно някои известия са отседнали в имението на Тейлър Суифт в Роуд Айлънд и са го употребявали като свое " скрито любовно гнездо ".

Наскоро Купър и Хадид бяха снимани под дъжда по време на разходка в Ню Йорк в петък сутринта.

Тази седмица Купър беше видян и самичък да се разхожда по улицата, носейки кашмирената фешън линия на Хадид " Guest in Residence ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР