Бившата Мис България - Венцислава Тафкова, която все гледа да

...
Бившата Мис България - Венцислава Тафкова, която все гледа да
Коментари Харесай

Миската Венцислава Тафкова шокира: Познавам лично Евгени Генчев и това, което виждате, е пълна лъжа!

Бившата Мис България - Венцислава Тафкова, която все гледа да се набута под светлините на прожекторите, съумя да се навре и в " Ергенът ". Но не като кандидатка за сърцето на Евгени Генчев, а като негова персонална позната, за каквато се посочи. Интересно щом се познават толкоз добре, за какво той не е показал интерес към нея, само че това е обособена тематика...

Тафкова настоя да се знае, че всичко, което се приказва и сякаш се демонстрира за пианиста, е неистина. Тя изясни, че фамилията й се познава с него и родителите му като те били ужасно благи, възпитани и съумели хора. Имали няколко бизнеса като верига фризьорски салони, а също и няколко здания, които отдавали чартърен.

" Това са прелестни хора, а Евгени мога да се закълна, че е ужасно положително и тънко момче. Дори и да го покажат пред камерите като подправен, пернат, чудноват или каквото и да е друго, той не е подобен. Евгени, който познавам, е стойностен човек и по тази причина се колебая, че ще откри в действителност любовта в този формат ", споделя Тафкова.

Според нея победителката и в този сезон на " Ергенът " ще бъде фиктивна, само че тук към този момент смеем да й опонираме. Да си ревизира Венцито информацийката по-добре, тъй като от дълго време към този момент е ясно, че Генчев се влюбва бясно във формата и към момента е с избраницата си.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР