Бившата любима на Фики Стораро, която топлеше леглото му преди

...
Бившата любима на Фики Стораро, която топлеше леглото му преди
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Бившата на Фики лъсна в ИЗМАМА! Гюлджан ли изпрати компромат за нея?

Бившата обичана на Фики Стораро, която топлеше леглото му преди Преслава – Джулия, е следващата фолкаджийка, която мами почитателите си в обществените мрежи с съвършена визия, а онлайн няма нищо общо с фотошопираните фрагменти, видя HotArena.

Доказателство за това са няколко фотоси на треторазрядната певачка, които ни изпрати неизвестен четец. На тях ясно проличава коремът и огромния гъз на певицата. Дори нейни почитатели мъчно биха я познали в случай че сравнят обработените й фотоси във фейсбук.

Това породи въпроса, дали пък ревностната Гюлджан решена да мъсти на някогашните на брачна половинка си, не е основател на компромата. Както е известно Фики и Джулия поддържаха връзка, която изглеждаше сериозна, само че откакто певицата подписа с Пайнер и потъна в девета глуха, Фикрет й би шута.

Говори се, че Гюлджан мъчно преглъщала някогашните любови на половинката си и треперела от боязън да не й изневерява. Близки на фамилията разкриват, че макар обилната женитба и идното бебе, младоженката не можела напълно да се зарадва на щастието си. Тя била наясно, че Фики не я обича и бракът й е реалност поради свекъра й Тони Стораро.

Човека глас бил много обезпокоен, че връзката на сина му с Преслава се задълбочава и изпаднал в суматоха. Точно по тази причина намерил младоженка на Фики, с която да го откъсне от пагубната му пристрастеност към мъжемелачката Преслава, която дори се готвела го закове и с бебе.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР