Бившата кметица на столичния район Младост Десислава Иванчева и тогавашната

...
Бившата кметица на столичния район Младост Десислава Иванчева и тогавашната
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова подкрепиха Мая Манолова за балотажа в София

Бившата кметица на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева и тогавашната нейна заместничка Биляна Петрова оповестиха, че поддържат Мая Манолова на втория тур на изборите за кмет на София.

" Това беше мъчно решение , само че ние считаме, че неналичието на позиция е равно на безнаказаност . Ние сме уверени, че моделът на ръководство в София би трябвало да се промени и ние заставаме зад претендентите на смяната, претендентите, изправящи се против ГЕРБ , които се ангажират да работят за опазване на зелените площи и междублоковите пространства в столицата ", акцентират в позицията си Иванчева и Петрова, които бяха наказани на първа инстанция за взимане на рушвет от строителен бизнесмен, само че апелираха присъдата на по-горна инстанция.

Те чакат от Манолова да постави завършек на порочните практики за облагодетелстване на избрани кръгове и че ще работи за ползите на жителите на София.

" На база споделеното ни схващане, че застрояването на паркове, междублокови пространства и детски площадки би трябвало да бъде прекъснато , чакаме ангажимент за съответни дейности от страна на госпожа Манолова за: 1. Преместване на градежите от междублокови пространства в Младост и другите квартали в София; 2. Стриктно следене за съблюдаване на минималния дължим % озеленяване при ново строителство; 3. Проверка на реституциите и продажбите на общински парцели. Борба с имотните измами; 4. Прекратяване продажбата на общински терени, с цел да има къде да се построяват учебни заведения, детски градини и да се местят вложители ", упорстват двете политички.

Те се заричат да наблюдават за осъществяването на поетите задължения и щели да бъдат гражданската съвест за смяната .

" И в случай че не извърши поетите задължения - ще продължим да вършим това, което можем - ще осветляваме порочните практики и ще поведем митингите, още веднъж ", предизвестяват Иванчева и Петрова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР