Бившата кеч звезда, а сега известен актьор Дуейн Джонсън -

...
Бившата кеч звезда, а сега известен актьор Дуейн Джонсън -
Коментари Харесай

Скалата изуми света и купи къща на бездомник. Причината


Бившата кеч звезда, а в този момент прочут артист Дуейн Джонсън - Скалата прикова всички погледи към себе си с благ жест, написа БЛИЦ.

Преди месеци той реагира на тъжната история на зимбабвийскя MMA войник Темба Горимбо, който призна, че няма къде да живее и оцелява, с помощта на храна, която му носи другар. 32-годишният войник трогна всички с самопризнание, че има единствено 7 $ в банковата си сметка и спи на постеля във фитнес зала. 
-->
Това накара Скалата да обещае, че ще му помогне и малко по-късно купи на зимбабвиеца нова и изцяло обзаведена къща в Маями. На фрагменти в интернет е снимана срещата му, а реакцията на Горимбо бързо обиколи обществените мрежи и към този момент е шлагер в мрежата. Новината идва на фона на това, че Скалата е получил 20 милиона $ за последния си филм. " Никога не съм виждал този човек, само че трябваше да отида в Маями, с цел да се видя с него. Трябваше да му оказа помощ и да го прегърна. Наскоро той завоюва първия си мач в UFC. Разбрах, че си е продал оборудването и с парите в е купил помпа за чиста вода в родното си село. Никога никой не ме е молил да му оказвам помощ, просто взех решение да го направя ", съобщи Дуейн Джонсън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР