Бившата жена на Евелин Банев – Брендо – Моника Добринова,

...
Бившата жена на Евелин Банев – Брендо – Моника Добринова,
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Брендо – Моника Добринова, се занемари! Съвсем рухна след присъдата му

Бившата жена на Евелин Банев – Брендо – Моника Добринова, е престанала да поставя грижи за външния си тип, видя HotArena.

Блондинката е качила най-малко 10 кг над нормалното си тегло, като към този момент има и двойна гуша. Съседите й в столичния квартал „ Бояна “ потвърдиха, че напоследък тя е спряла да посещава фитнеса, в който ходеше до неотдавна. „ Преди я виждахме, когато тръгне да спортува. Познаваше се по спортния екип и сака й за тренировки, само че от много време не сме я засичали с спортен екип “, описват те.

Другата причина за запуснатия тип на някогашната хубавица са непрекъснатите проблеми към нея. Макар публично да се води разведена с някогашния си мъж Евелин, двамата импровизирано имат прекомерно доста общи пари и парцели, с цел да съумеят да се разделят вечно и тя да стартира нов живот, писа „ ШОУ “.

Преди два месеца Банев дефинитивно беше наказан на 10 години и половина затвор в Румъния за трафик на опиати. Тази вест по никакъв начин не зарадвала Моника и тя се затворила в дома си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР