Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на продуцента Евтим

...
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на продуцента Евтим
Коментари Харесай

Бившата на Рачков заряза децата и Милошев заради Откраднат живот

Бившата жена на Димитър Рачков и сегашна на продуцента Евтим Милошев – Христина Апостолова, била на ръба на цялостното физическо безсилие поради шестия сезон на хитовия сериал, написа "Галерия ".

Актрисата, която се преквалифицира в сценарист, будувала по цели нощи, с цел да измисля интриги в известната поредност. Тя съвсем зарязала мъжа си и синовете си, с цел да гради сюжетни линии, спорове и развръзки в предстоящото продължение, в което най-вероятно на екрана ще изгрее още веднъж Юлиян Вергов в компанията на приятеля си Владо Карамазов. Първият щял да се завърне като доцент Банков, който в четвъртия сезон излезе от екшъна в бяло поради немска брачна половинка в кома. Този път обаче в играта ще се включи и персонаж на Карамазов.

Стажът на Христина Апостолова като сценарист към този момент по никакъв начин не е дребен. Освен в „ Откраднат жи-вот " тя е градила сюжетни линии в „ Столичани допълнително " и в „ Дървото на живота ", като има усет към естественото кино и недолюбва идиотските фрагменти. Такава е Хриси -влезе ли в борба, става съсредоточено необичайно създание, което е толкоз вглъбено в това, което прави, че мъчно можеш да стигнеш до нея в сходен миг, а тези борби от време на време не престават много дълго ", споделя за нея Владо Карамазов. Личният връх на Христина бил три денонощия без сън и храна в името на идеята „ откраднат живот ". Стресът е голям -не е ли подготвена с историята, на идващия ден екипите, ръководени от мъжа й, няма какво да снимат. Понякога била на лимита на силите си - -в сходни моменти всяко недоизпипано деяние от страна на операторите и режисьорите предизвиквало гръм и мълнии, само че след това бързо й минавало, описват сътрудниците.

Кариерата на Апостолова в тв бизнеса в действителност не наподобява на никоя друга. След като приключва ВИТИЗ, играе за малко в театрите на София, Благоевград и Враца. И. въпреки че е красива и надарена, по нищо не проличава, че актьорстването за нея е непременно.
„ Не можех да се освободя до дъно от съмнението – дали ставам за тази работа или не. Нито от подозрението, че мога да се оправя с следващата роля. И тогава се запитах дали имам темперамент за това “.

И някъде по това време намира леговище в думите - по този начин, както.е правила още като младеж в Хореографското учебно заведение. За всяка тройка в точните науки уведомила майка си в епистоларен род. Макар и къси, писмата ставали все по-атрактивни.Така майка й, която е икономист, бързо схванала,ч е щерка й няма да стане юрист, както се надявали в фамилията, където доминирали технократите.

Но не Апостолова търси професионалното писане – то я открива. Викат я в Българска национална телевизия, с цел да се включи в „ По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай “. Но токшоуто е обречено поради много противоречивия диджей Дамян, и поради комичната рекламация да дръпне аудитория от „ Шоуто на Слави “.

Междувременно Христина написа текстове за песни. През 2007г е водеща в радио, когато от Би Ти Ви я тестват за редактор Съвайвър. Тя освен не познава никого от екипа, само че не си пада и по хората, които продуцентът Евтим Милошев е събрал. Единственият ярък лъч в Владо Карамазов - по-скоро вярата, че той ще бъде харесан като водещ. Христина прави всичко допустимо, с цел да изтъкне качествата на красавеца, с който са близки още от академията, въпреки че са в разнообразни випуски.

Карамазов и Апостолова са ужасно надъхани на тематика „ Сървайвър ", само че не са уверени, че Милошев е индивидът тъкмо за това риалити - коства им се, че се прави хем на огромен интелектуалец, хем на обигран гъзар. Докато се случват приключенията в Доминикана, Панама, Филипините и Камбоджа, тя първо печели имиджа на желязната лейди - пъклен прецизна във всеки подробност, с изявени воля и хъс на биткаджия, макар че от упоритост да бъде съвършена става единствено кожа и кости ". След това печели и сърцето на Евтим. Въпросът, който все по този начин вълнува консуматорите на сълзливо-драматични сюжети и до ден сегашен, е следният: дали Христина е зарязала Рачков поради Милошев.

„ Вече се бяхме разделили с Митко - като цивилизовани хора, поддържащи естествени връзки в името на детето си. Винаги съществува човешки метод за това, въпреки че сигурно в сходни обстановки има и засегнати ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР