Бившата жена на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ става актриса, научи

...
Бившата жена на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ става актриса, научи
Коментари Харесай

Бившата на Ахмед Доган става актриса - slava.bg

Бившата жена на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ става актриса, научи „ Галерия “. 45-годишната Ширин се е уредила с роля в новата сапунка по „ Нова ТВ “ „ Ягодова луна “. Макар и дребна, ролята щяла да й разреши да блесне с гений и неподозирани актьорски качества, разкриват осведомени.

Днес Ширин се чувствала свободна да сбъдне фантазиите си и към този момент нямала самообладание да чуе първите мнения за актьорската си игра в „ Ягодова луна “, който започва тази пролет. Карнобатлъ ще се появи още във втората серия на сапунката, а обликът й ще е положителен. Очаква се сериалът да надмине по гледаемост „ Дяволското гърло “ и „ Откраднат живот “, а самата Ширин го определила като „ необикновено завладяващ “.

Ще има и втори сезон, твърди Карнобатлъ. Амбициите й са да бъде видяна от огромните имена в родното кино и след време да бъде поканена за основна роля.

Екссъпругата на Доган, която по принцип работи в Министерството на културата, от дребна мечтаела да стане актриса. Животът обаче имал други проекти за нея, а съдбовната й среща с Ахмед Доган напълно трансформира проектите й.

Най-много поддръжка получавала от щерка си Демет, която била и най-големият й критик. Красивата наследница на Доган е експресивна и артистична също като майка си, въпреки да се е насочила в друга сфера. Демет написа стихове и е доста надарена.

Ширин и Доган подписват брак през 1995-а и се развеждат 7 години по-късно.

По това време към момента водач на Движение за права и свободи, той към този момент живее с друга жена – Алтен Алиева. Взима щерка си Демет при себе си, а Карнобатлъ едвам свързва двата края като продавачка в магазин.

Години по-късно пробивната Ширин стартира работа в Министерството на културата, където се изявява и до през днешния ден. Колегите я разказват като извънредно умна, положителна и извънредно сърцата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР