Бившата жена на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ се подмладява с

...
Бившата жена на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ се подмладява с
Коментари Харесай

Бившата на Доган като на 20, хвърля хилядарки за поддръжка

Бившата жена на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ се подмладява с една от най-модерните и новаторски технологии в дерматологията - 4D лазер, написа " Галерия “.

Естетичната процедура, известна под името " лифтинга на звездите “, е една от най-скъпите и ефикасни лечения, а резултатите от нея към този момент са на лицето на Ширин.

45-годишната някогашна брачна половинка на Сокола се е подмладила с най-малко 10 години, откогато се подлага на 4D-лазерната процедура, написа изданието.

Близки до Ширин описват, че употребява услугите на една от най-хубавите дерматоложки в България, където цените стартират от 1000 лв. на процедура.

Ширин от години работи в Министерството на културата, откъдето натрупа прилични приходи. Според осведомени някогашната на Доган обаче надалеч не разчита единствено на заплатата си. Издръжката, която получава от Сокола, ѝ била задоволителна да се устоя без да ѝ се постанова да работи.

Ширин е от Плевен и е приключила НАТФИЗ. Тя е измежду първите стипендианти на Движение за права и свободи, изпратени в Турция на образование. Чичо ѝ Мустафа Карнобатлъ през 90-те години е регионален водач на придвижването.

Доган и Ширин се срещат, когато тя е едвам на 21 години по време на кастинг за водеща на новините на турски по Българска национална телевизия. Любовта сред тях пламва и през 1995 година се женят в Младежкия дом " Лиляна Димитрова ". Кум на свватбата им е Йордан Йорданов от Мултигруп. На тържеството, което се организира в Радисън, гостуват тогавашния президент Желю Желев, починалият Стефан Савов и Анастасия Мозер. Двамата имат щерка - Демет (в превод от турски името значи китка).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР