Бившата баскетболистка Полина Хаджиянкова се грижи за менталното здраве на

...
Бившата баскетболистка Полина Хаджиянкова се грижи за менталното здраве на
Коментари Харесай

Спортен психолог работи активно с футболистите на ЦСКА

Бившата баскетболистка Полина Хаджиянкова се грижи за менталното здраве на футболистите на ЦСКА, написа " Тема Спорт ". Спортният психолог работи за клуба към този момент няколко месеца, като се среща от време на време с тима и организира диалози с възпитаниците на Нестор Ел Маестро. Последното и посещаване бе във финалния ден на минилагера в Тетевен, като тя изгледа онлайн и успеха с 5:1 над Литекс в контрола.

Полина Хаджиянкова е на 36 години, като се е състезавала за редица европейски баскетболни клубове в Испания, Германия, Швейцария и Италия. У нас пък е носила екипите на Берое, Нефтохимик и Хасково. Играла е и в колежанското състезание на Съединени американски щати, в първодивизионния " Айона Колидж ", Ню Йорк. Бакалавър е по логика на психиката от същия университет, както и магистър по Спортна логика на психиката в Национална Спортна Академия " Васил Левски ". В момента е докторант.

" Тема Спорт " осведоми, че ЦСКА се е доверил на услугите на състезателен психолог още през май. Също по този начин посочихме, че става въпрос за жена. Нейното има обаче се пазеше в дълбока загадка на " Армията ", като се очакваше да бъде публично оповестено през лятото. Това обаче по този начин и не се случи, само че Хаджиянкова продължава да работи с футболистите на 31-кратните първенци.
 Седмичната стратегия на ЦСКА
Седмичната стратегия на ЦСКА

Вижте я тук
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР