Бившата балерина не се е показвала публично от погребението на

...
Бившата балерина не се е показвала публично от погребението на
Коментари Харесай

Вдовицата на Борис Гуджунов се радва на щастливи старини в Дубай

Бившата балерина не се е показвала обществено от погребението на брачна половинка си

Съпругата на естрадната легенда Борис Гуджунов се радва на щастливи старини в безоблачен и бляскав Дубай. Полякинята Елжбета сподели фотоси във фейсбук от живота си в арабското емирство, където е емигрирала, с цел да бъде дружно със сина си Кристиан.

От месец насам вдовицата на обичания артист, който ни напусна след тежко боледуване през лятото на 2015 година, към този момент се подвизава в обществените мрежи. Бившата балерина не се е показвала обществено от погребението на брачна половинка си. Въпреки че очевидно е остаряла и отслабнала, Елжбета не се е разделила с дългите си руси букли и към момента се облича със жанр, написа Ретро.

От няколко години насам синът им с Гуджунов – Кристиан, работи като стюард към първокласните дубайски авиолинии, благосъстоятелност на шейха на емирството. Заплащането му било извънредно положително и по този начин съумял да си спести пари за жилище в мегаполиса. Кристиан самичък показа в обществените мрежи, че се е открил за непрекъснато в Дубай, където, откакто си стъпил на краката, повикал и своята майка.

Наскоро тя чествала рожден ден там в един от най-скъпите и световноизвестни заведения за хранене, а с цел да ѝ направи изненада, той поканил в емирството и нейни родственици от Полша, с които не се била виждала години наред. Преди дребният наследник на артиста да замине да вади пари в чужбина, дружно с Елжбета живееха на ръба на мизерията в дребния им апартамент в столичния квартал „ Люлин “.

Полякинята, въпреки и някогашна извънредно надарена балерина, се бе принудила да продава билетчета в метрото, с цел да може да оцелява след гибелта на мъжа си, тъй като пенсията ѝ, въпреки и с вдовишка надбавка, била извънредно ниска. И дребното спестени пари на фамилията отидоха за лекуването на Гуджунов, който също издъхна в бедност и с обидно ниска инвалидна пенсия в размер на 200 лв.. След като цялата естрадна колегия се надигна и сплоти към концепцията, че на обичания артист от именитото трио „ Бо Бо Бо “ би трябвало да бъде отпусната лична пенсия за заслуги, процедурата бе задействана, само че Борис не дочака да я получи и умря в страдания.

Елжбета е втора брачна половинка на Гуджунов, който преди този момент е имал брак с друга жена, с която имат наследник Александър. След развода тя бързо се омъжва за арабин и отива да живее с него в чужбина, отдалечавайки сина на артиста от баща му. Тогава Гуджунов наема юристи, пробвайки се да вземе детето си от опекунството на майката, като даже издейства нейния арест. Заради драмите към прибирането на Александър обаче естрадният ас получава инфаркт. По-късно огромният му наследник взема решение да замине за Англия, където е и до през днешния ден, и къса връзката с татко си. Той не е непосредствен и с второто му семейство.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР