Бившата адвокатка на Мултигруп, а понастоящем шеф на бутикова партийка

...
Бившата адвокатка на Мултигруп, а понастоящем шеф на бутикова партийка
Коментари Харесай

Задкулисието се размърда! Татяна Дончева поведе протестъри срещу държавата

Бившата адвокатка на " Мултигруп ", а понастоящем началник на бутикова партийка и юрист на скандални предприемачи Татяна Дончева, пое диригентската палка на митингите за " Емко ".

Фирмата на скандалния необут и съдружник на банкера дезертьор Цветан Василев - Емилиян Гебрев е с краткотрайно лишен лиценз от Междуведомствения съвет по отбранителна промишленост поради открити при инспекция на работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) нарушавания при предпазване на боеприпасите. Нейни чиновници излязоха сякаш на импровизиран митинг пред Народното събрание по-рано през днешния ден, който обаче най-вероятно е финансиран с парите от ограбената и фалирана от Цветан Василев и компанията КТБ.

Ролята на Татяна Дончева, която е адвокатка и на различен абсурден предприемач Гриша Ганчев, очевидно е на маша, която да дръжка митингите на елементарните чиновници на Гебрев, в миг, когато страната се е заела да постави ред в оръжейната промишленост, като лиши частните медиатори, застанали на входа и изхода на военните фабрики като " Дунарит ", да вземем за пример, да точат лесни облаги.

Неслучайно министър председателят Борисов съобщи тези дни: " Г-н Гебрев си спомня тези диалози, тогава се молех на оръжейните компании да оказват помощ. На входа и на изхода са се наредили частните фирмите и облагите отиват при частните компании. Държавата има ангажимент държавните фабрики да работят, държавната „ Кинтекс” да работи за държавните фабрики и в случай че е цялостен потенциалът, да оказва помощ на частните. Не може държавната компания и държавните фабрики да работят за медиатори. Отдавна съм го споделил, че медиаторите би трябвало да се махнат”.

Явно обаче твърдата позиция на страната не устройва привикналите на лесни облаги медиатори като Гебрев и настойникът му зад граница Цветан Василев и те в този момент са впрегнали и Татяна Дончева да раздухва истерично митингите по жълтите павета. Но са заложили на бита карта...

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР