Американска медия разкри нещо важно за бивш президент на страната.Бившият

...
Американска медия разкри нещо важно за бивш президент на страната.Бившият
Коментари Харесай

The Telegraph: Тръмп има план за прекратяване на войната в Украйна

Американска медия разкри нещо значимо за някогашен президент на страната.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е създал обстоен проект за спокойно преустановяване на спора в Украйна, само че няма да го разгласи до края на изборите. Това заяви в петък The Telegraph.

„ Има проект, само че той няма да го разисква по кабелните вести, тъй като тогава губите всички лостове ", сподели източникът.

Вместо това, Тръмп ще се концентрира върху елементарното обръщение, че може да спре спора, в опит да завоюва гласовете на тези гласоподаватели, които поддържат мирното му разрешаване, написа cross.bg.

„ Той желае да спре касапницата. Това е посланието: „ Тръмп ще спре касапницата ", добави източникът, имайки поради стикерите с политически лозунги на претендентите, с които техните поддръжници украсяват колите си.

В края на април в изявление за списание Time Тръмп сподели, че в случай че бъде определен, няма да окаже помощ на Украйна, в случай че Европа също не отдели средства.

Русия неведнъж е изразявала своята позиция във връзка с обстановката към Украйна на разнообразни равнища. Както означи по-рано формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, Москва постоянно е била и остава отворена за дипломатическо разрешаване на рецесията и е подготвена да отговори на в действителност съществени оферти, до момента в който режимът в Киев прекъсна и забрани договарянията с Русия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР