Бивша участничка от испанското издание на Биг Брадър Карлота Прадо

...
Бивша участничка от испанското издание на Биг Брадър Карлота Прадо
Коментари Харесай

Изнасилиха участничка в риалити формат, тя: Екипът просто стоеше и гледаше

Бивша участничка от испанското издание на " Биг Брадър " Карлота Прадо разгласи, че е подала тъжба в съда против няколко души от снимачния екип на риалити предаването поради бездействието им от нощта, когато един от съквартирантите ѝ – Хосе Мария Лопес, я изнасилил.

Съд в Мадрид към този момент осъди Лопес на 14 месеца затвор като причинител на действието против Прадо, което е било осъществено по времето на присъединяване им в " Биг Брадър " по телевизия Телесинко в ранните часове на 4 ноември 2017 година Освен това Лопес е с 4-годишна ограничаваща заповед да приближава Прадо, както и да ѝ заплати 6000 евро поради нанесени морални вреди, отбелязва 20minutos.

Самата Карлота Прадо от години е враждебно настроена към продуцентската компания " Цепелин ", която осъществя " Биг Брадър " за телевизионния пазар в Испания поради отношението ѝ към нея след ужасния случай отпреди шест години. По думите ѝ въпросните фрагменти със половото принуждение против нея ѝ били пуснати, до момента в който " била оставена сама в една стаичка ".

Тези дни младата жена разгласи, че ще предприеме законови дейности против няколко души от екипа на предаването, които ги упреква в безучастие, когато видели какво се случва, само че все пак не влезнали в къщата, с цел да ѝ оказват помощ.

Прадо към този момент е съставила листата с съответните имена на хората, които по време на закононарушението са били на дежурство и които показва като очевидци.

21/34 Personas testigos MUJERES
Lista de trabajadores
GH Revolution 18
Y sus puestos de trabajo
¿Es suficientemente cierto?
OMISION DE SOCORRO ESCORIA
— Carlota Prado M. Alonso (@CarlotaWPrA)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР