Бивша сървайвърка се изгаври с иконата на естрадната музика Лили

...
Бивша сървайвърка се изгаври с иконата на естрадната музика Лили
Коментари Харесай

Участничка от Сървайвър се изгаври с Лили Иванова

Бивша сървайвърка се изгаври с иконата на естрадната музика Лили Иванова. Става дума за участничката от третия сезон на шоуто Силвия Радулова.

Красавицата реши да се превъплъти в примата. Радулова качи клип в обществената мрежа, на който се пременя като Лили, пеейки безконечния й шлагер " Ветрове ".

Нищо обаче в театралното поведение на Радулова не прилича на великата Иванова. Сървайвърката се държи като чалга певица, до момента в който припява емблематичния шлагер на Лили " Ветрове ". На всичкото от горната страна мадамата в един миг остава... по секси черно долни дрехи.

" Лили Иванова, по този начин както би била, в случай че започваше в този момент кариерата си в България ", написа под видеото Радулова, визирайки, че в случай че примата желае да изгрее в този момент на огромната сцена, би трябвало да демонстрира секси извивки.

Част от мненията под клипчето са много спорни. Едни адмирират Радулова за превъплъщението и я карат да кандидатства за идващия сезон на " Капките ". Затова имитациите й се получавали даже повече от тези на Стефан Илчев.

Други пък са на мнение, че сървайвърката няма нищо общо с Лили Иванова. И повече прилича една от първите чалгарки - Екстра Нина.

В същото време самата прима на естрадата през днешния ден пусна новата си книга. Тя носи заглавието " Лили Иванова. Моят персонален дневник ". В изданието са събрани и най-знаковите изявленията от последното десетилетие на великата ни изпълнителка. В книгата за първи път са оповестени архивни фотоси на родителите, сестрата и племенниците на Иванова, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР