Бивш преподавател по френски език в Сингапур беше осъден вчера

...
Бивш преподавател по френски език в Сингапур беше осъден вчера
Коментари Харесай

Осъдиха френски учител, изнасилил над 25 деца

Бивш учител по френски език в Сингапур беше наказан през вчерашния ден в Париж на 20 години затвор, две трети от които при непоколебим режим, за полово принуждение над 25 малайзийски деца на възраст от 10 до 17 години в интервала януари 2014-октомври 2017 година, съобщи Франс прес.

Наказателен съд почете настояванията на прокуратурата, която изиска Жан-Кристоф Кено да получи оптималната, планувана от закона присъда.

„ Жан-Кристоф Кено продължава да е изключително рисков за обществото и децата, с които може да влезе в контакт “, сподели прокурорът, като изиска оптималната присъда против подсъдимия.

Кено, който в края на месеца ще навърши 56 години, си водел бележки по време на пледоарията на държавния обвинител. „ Той се е отнасял с децата като с предмети “, беше заключението на прокурора.

„ Това е доста тежка присъда, стимулирана с изключителната съвестност на обстоятелствата и броя на жертвите “, сподели на Кено ръководителят на правосъдния състав Лоран Равио. 

Осъденият има десетдневен период за обжалване.

„ Искам да изразя съжалението си за вредата, която предизвиках на моите жертви “, съобщи Кено, преди съдът да се отдръпна за заседание.

Бившият преподавател по френски в Сингапур, Кено е обвинен, че е малтретирал минимум петдесет деца в Югоизточна Азия сред началото на 90-те години и арестуването му по време на осъществяване на следващо закононарушение през февруари 2019 година в Банкок.

Арестуван и арестуван във Франция през март 2019 година, откакто съумява да напусне незаконно Тайланд, той беше съден в Париж за закононарушенията, осъществени в Малайзия.

Преди полета си за Франция Кено се погрижил да изпрати тетрадките и хард дисковете си с десетки хиляди фотоси и видеоклипове с детска порнография от Малайзия.

Разследващите са разкрили 100 000 фотоси, свързани с неговата педофилско-престъпна „ активност “ единствено в Малайзия.

На правосъдното съвещание беше маркирано по-специално, че Кено систематично е заснемал „ лудориите си “ и подробно, „ като архивар “ „ без никакви страсти “, е описвал какво прави в тетрадки, съгласно ръководителя на съда Равио.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР