Бивш полицай уби най-малко 37 души, сред които и 24

...
Бивш полицай уби най-малко 37 души, сред които и 24
Коментари Харесай

Въоръжен мъж уби най-малко 35 души, сред които 22 деца, при нападение в детска градина в Тайланд

Бивш служител на реда умъртви минимум 37 души, измежду които и 24 деца, при нахлуване с нож и огнестрелно оръжие в детска градина в град На Кланг, Тайланд, оповестяват международните медии.

Нападателят, който съгласно управляващите е бил уволнен от полицията по-рано тази година поради закононарушение, обвързвано с опиати, е прострелял и личната си брачна половинка и дете в общия им дом, преди да насочи оръжието и към себе си. Властите оповестяват, че множеството от децата, починали в детската градина, са били намушкани с нож. Те са били на възраст от две до пет години.

Срещу причинителя има формиран правосъден развой по обвиняване в приложимост на опиати, като мъжът е бил в съда по-рано денем и по-късно е отишъл в образователното заведение, с цел да вземе детето си. Когато не го разкрил там, той почнал да атакува децата. Той е употребявал голям брой оръжия, в това число револвер, пушка и нож.

Когато нападателят дошъл, в заведението имало към 30 деца, което е по-малко от нормалното, защото проливният дъжд е попречил доста хора да дойдат, заяви служителят на региона Джидапа Бунсом, който по това време работел наоколо до мястото на престъплението.

Според представителя на полицията при нападението са починали минимум 37 души. Други 12 души са били ранени, а минимум 24 от починалите са деца, най-вече в предучилищна възраст. Броят на починалите към момента се прецизира.

Това е едно от най-тежките случаи на всеобщо ликвидиране на деца в света.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР