Бивш български полицай, осъден за убийството на човек в катастрофа,

...
Бивш български полицай, осъден за убийството на човек в катастрофа,
Коментари Харесай

Бивш полицай, убил човек с кола и укривал се 8 г., арестуван в чужбина

Бивш български служител на реда, наказан за убийството на човек в злополука, беше арестуван във Англия след 8-годишно укриване, заяви Нова телевизия.

Никола Ерелийски напуснал България в деня, в който съдът произнесъл присъдата му - 2 години затвор. Вчера ексслужителята на Министерство на вътрешните работи изиска от съда да го пусне, само че молбата му не беше изпълнена.

През 2009-та Ерелийски се врязва в такси със 124 километра в час. Таксиметровият водач умира. А служителят на реда изчезва в чужбина, за 8 години.

" Брат ми го убиха преди 9 години е тук на 100- метра някъде. Остави две деца. Едното беше на две годинки, когато умря. Даже не ги помни. Надявам се да има правдивост. Искам да си излежи присъдата ", сподели мястото братът на починалия Васил Николов.

" Денят, в който е схванал, че присъдата му влиза в действие, същият ден е хванал самолета и е избягал ", изясни юристът на потърпевшото семейство Димитър Бозуков.

Нощта преди злополуката някогашният служител на реда изпил бутилка уиски, излиза наяве от следствието.

" Полицаят е отивал на работа. След като е пил цяла нощ, той отива на работа. Представете си каква работа ще свърши с този алкохол ", добави Бозуков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР