Биткойн, Етериум и други водещи криптовалути поскъпнаха в Азия след

...
Биткойн, Етериум и други водещи криптовалути поскъпнаха в Азия след
Коментари Харесай

Биткойн се върна над $27,000 – Лайткойн се доближава до $100

Биткойн, Етериум и други водещи криптовалути нарастнаха в Азия след сполучливите договаряния за повишение на тавана на дълга на Съединени американски щати.

Биткойн нарастна с 1.08% до $27,158 за 24 часа, а Етериум се повиши до $1,904.

Лайткойн сподели един от най-значителните растежи измежду 15-те най-големи криптовалути, като за 24 часа се увеличи с 2.25% до $96.75 и нарастна с повече от 10% през седмицата. Дейностите по веригата на LTC се усилиха през май.

Глобалната пазарна капитализация на криптовалутите скочи до $1.15 трилиона, до момента в който общият пазарен размер понижа до $29.94 милиарда.

First Digital показа нова постоянна монета, наречена First Digital USD (FDUSD), която е обвързана с щатския $.

NFT продажбите в мрежата на Етериум набъбнаха с 6.41% до $24.33 милиона за 24 часа. Azuki и Bored Ape Yacht Club поведоха по продажби. Продажбите на NFT в мрежата на Биткойн се усилиха с 204.53% до $7.29 милиона.

ANA Group започва ANA GranWhale NFT MarketPlace – платформа за търговия с NFT.

Азиатските фондови пазари нарастнаха, откакто Сенатът на Съединени американски щати одобри законопроект за прекратяване на лимита на дълга на страната. Фючърсите на американските акции и европейските тържища също се ускориха след приемането на законопроекта за тавана на дълга.

Появиха се опасения за потреблението на тавана на дълга като политическо оръжие и за въздействието му върху доверието на вложителите и бъдещите лихвени проценти по заемите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР