Битките за медалите на Стария континент в най-тежкия стил карате

...
Битките за медалите на Стария континент в най-тежкия стил карате
Коментари Харесай

Състезатели от 19 държави ще се включат в Европейското първенство по киокушин за мъже и жени

Битките за медалите на Стария континент в най-тежкия жанр карате стартират на 5 декември от 09:00 в Двореца на културата и спорта във Варна

Състезатели от 19 страни ще се включат в 3-ото Европейско състезание по карате киокушин за мъже и дами, което ще се организира на 5 декември в Двореца на културата и спорта във Варна. Това стана ясно по време на публична конференция, която се организира през вчерашния ден в хотел " Астор Гардън " от Световния киокушин съюз (KWU) и Българската карате киокушин федерация (БККФ), които провеждат шампионата.

Пресконференцията беше открита от генералния секретар на Световния киокушин съюз Шихан Александър Пичкунов, който съобщи че доста се радва, че макар комплицираната обстановка с пандемията от COVID-19 това състезание ще се състои. Той благодари на Българската карате киокушин федерация за организирането на шампионата и пожела триумф на всички. Тези, които желаят да победят, ще победят. Пожелавам триумф на всички и доста победи! Бъдете здрави! ", сподели той.

Генералният секретар на Световната киокушин федерация (KWF) Шихан Анджей Древняк също поздрави всички за безупречната организация и пожела триумф на всички състезатели.

България също ще има кандидати на Европейското състезание по карате киокушин за мъже и дами. В шампионата ще се включат Ия Костова, Никол Харизанова, Виктория Наскова, Дилян Николов, Димитър Митев, Кристиян Добрев, Кристиян Дойчев и Васил Димитров.

През 2018 година още веднъж на Европейското първнество по карате киокушин във Варна Кристиян Дойчев стигна до финалите и стана Европейски първенец за Стария континент в категория до 85 кг. Дали ще завоюва триумф и в този момент - ще стане ясно на 5 декември.

Битките от Европейското състезание ще се проведат в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна. Елиминациите стартират от 09:00 часа, а по-късно ще се проведат и финалите, от които ще разберем кои са новите огромни Европейски първенци по карате киокушин за мъже и дами.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР