Битката им се състоя преди ден в Дубай, а Гариби

...
Битката им се състоя преди ден в Дубай, а Гариби
Коментари Харесай

Иранския Хълк: Срамувам се от себе си

Битката им се състоя преди ден в Дубай, а Гариби беше драматичен на кръга и не спираше да обръща тил на своя противник. Саджад не съумя да вкара нито 1 чист удар и загуби с нокаут за по-малко от 2 минути. Иранската интернет звезда стана за смях, само че Морадиан има пояснение за тази загуба.
 Голям позор за Иранския Хълк, Казахстанския исполин го нокаутира за по-малко от две минути Голям позор за Иранския Хълк, Казахстанския исполин го нокаутира за по-малко от две минути
" Благодарим за положителните и неприятните известия. Искам да обясня малко за мача. Тази борба беше планувана преди Саджад да пристигна при мен, с цел да го упражнявам. Нямаше по какъв начин да я отложим, тъй като имаше огромна санкция, която трябваше да се заплати. Имахме неприятна обстановка. Саджад тренира при мен в Техеран. Имахме финансови проблеми и спонсорите не си съблюдаваха думата. Накратко той тренира с мен единствено 2 седмици. Казах му, че не е подготвен да се бие, само че трябваше да съм с него, с цел да го упражнявам. Неговия противник беше на същото равнище, само че Саджад не съумя да направи доста. Извинявам се “, съобщи Морадиан, който е капитан на националния тим на Иран по савате и има 7 медала от международни шампионати и 5 от азиатски.

“Някои спортисти упражняват погрешно в продължение на 5-10 години. Той ме потърси за помощ и аз пробвах, само че нямаше време. Надявам се, че ще подобрим нещата в бъдеще. Извинявам се за този случай, който ви ядоса ", сподели още Морадиан в изказването.

" Нямам какво друго да кажа, също така, че се оправдавам на хората от Иран. Срамувам се от себе си ", пък съобщи Гариби в късото видео изказване.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР