Битка на ВМРО от много години е да ограничим влиянието

...
Битка на ВМРО от много години е да ограничим влиянието
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов: Битка на ВМРО е да ограничи влиянието на Турция в българската вътрешна политика

Битка на Вътрешна македонска революционна организация от доста години е да ограничим въздействието на Република Турция в българската вътрешна политика. Виждаме, че във всички секции там се гласоподава под строй за избрана политическа партия, и то с присъединяване на турската страна и турските служби ”. Това разяснява Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация, основен секретар на партията и ръководител на предизборния щаб, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по Нова нюз.

Политикът добави, че от тяхната пария неведнъж са предоставяли видеоматериали от секциите в Турция.

„ На всички избори ние изпращаме в секциите наблюдаващи от Вътрешна македонска революционна организация, които да управляват. Има хиляди фрагменти, хиляди сигнали, които сме подавали до всички институции в България за това, което се случва. Виждаме в Република Турция по какъв начин едни хора попълнят декларациите на тези наши изселници, които са от България, и те гласоподават под строй за избрана партия. Затова предложихме всеки един български жител собственоръчно да попълня декларацията вътре пред членовете на секционната комисия, с цел да няма следен избор. ", съобщи Ангелов.

Ангелов напомни, че предходната година Вътрешна македонска революционна организация са създали няколко митинга пред ЦИК за гласовете в Турция, за декларациите и за фалшификациите на изборите там.

„ ЦИК по никакъв метод не реагира. Не чуха нашето мнение. Затова аз взех персонално отношение, когато се теглеха номерата на бюлетините, с цел да покажа моята гражданска позиция, позицията на Вътрешна македонска революционна организация и на 90% от българите ”, сподели политикът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР