Bitcoin Spark и XRP са изтъкнати играчи със значително влияние

...
Bitcoin Spark и XRP са изтъкнати играчи със значително влияние
Коментари Харесай

Bitcoin Spark срещу XRP: Подробен преглед на сигурността и мащабируемостта

Bitcoin Spark и XRP са изтъкнати играчи със доста въздействие в областта на цифровите валути. Съответните им качества провокират полемики по отношение на сигурността и мащабируемостта в блокчейн общността.

Всеки от тях изпъква с неповторими, мощни страни и характерности.

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark организира вълнуващо ICO, което сега е в пета фаза при цена от $2.50 за токена. Покупката по време на този стадий дава право на вложителите да получат 9% бонус. При стартирането на плана притежателите на токени от петата фаза могат да реализират до 436% облага. Bitcoin Spark разпростира нов софтуерно модернизиран консенсусен механизъм, прочут като доказателство за развой (Proof-of-Process, PoP).



PoP съчетава мощните страни на PoS и PoW механизмите. Миньорите в мрежата на BTCS ще би трябвало да стейкват токени и да обезпечават изчислителна мощ, с цел да получават награди. Този развой на рандеман може да се прави посредством смарт устройства във виртуална среда, което го прави наличен за всеки, без значение от изчислителните му благоприятни условия. Този метод има за цел да се оправи с централизацията на добивната мощ в Биткойн, където тя е съсредоточена измежду няколко субекта със обилни запаси.

Bitcoin Spark се оправя с мащабируемостта, таксата за транзакции и скоростта, като понижава времето, належащо за всеки блок, и усилва потенциала за самостоятелни транзакции във всеки блок. Вследствие на това за по-кратък интервал могат да се одобряват избран брой транзакции, което води до доста възстановяване на потребителското преживяване в мрежата.

Приложението на Bitcoin Spark служи като портал за достъп до продуктите и услугите на BTCS. То предлага редица планови оферти за евентуални вложители, в това число рандеман, валидиране, отдаване чартърен на изчислителна мощ и систематизиране на награди.  

Разпределението на възнагражденията употребява усъвършенствани логаритми за обезпечаване на правдивост, а приложението включва вграден калкулатор на възнагражденията, който оказва помощ на миньорите да оценят евентуалните си доходи. Системата за смарт договорите е надеждна, като включва голям брой езици и пластове за осъществяване, консенсус, рандеман и награди.

BTCS е минала има KYC документ от Cognitos, както и одит на смарт контракта, с цел да се даде приоритет на сигурността на средствата на вложителите. Това показва уговорката на BTCS да даде сигурна и евентуално печеливша капиталова опция. Bitcoin Spark ще вкара пласт за смарт контракти, интегриран в главната мрежа, което ще разреши на разработчиците да употребяват разнообразни езици за програмиране за създаване на приложения. Тази интеграция предлага необятен набор от благоприятни условия за разработчиците да основават dApps.

Добра инвестиция ли е XRP?

XRP, създадена от Ripple Labs, действа като система за сетълмент и разплащания, която работи в световен мащаб, надхвърляйки географските граници. XRP предлага редица функционалности, в това число да служи като капиталова алтернатива, средство за продан на обичайни валути и други криптовалути и да улеснява безпроблемните преводи.  

Нейната цел е да се трансформира в главен състезател в интернационалните парични преводи и да революционизира пласта за брутен сетълмент в действително време (RTGS), употребен от огромните финансови институции. Нейната всеобхватна задача е съсредоточена върху усъвършенстването на успеваемостта и скоростта на трансграничните транзакции. Решението XRP съчетава преимуществата на блокчейн технологията с опита на одобрени финансови структури.

XRP твърдо се е утвърдила като важен кандидат в областта на криптовалутите. Ripple Labs, структурата, която стои зад токена XRP, е въвлечена в юридически спор с Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) от края на 2020 година, което повдига сериозен въпрос: Представлява ли XRP скъпа книга?

Въпреки частичната победа на XRP, SEC е обжалвала решението.

Частичната правна победа на Ripple провокира внезапно повишаване на цената на XRP от юли насам. Стойността на XRP може да продължи да се покачва до края на 2023 година, защото правната победа е огромен стадий след три години, което прави вложителите в XRP много оптимистични. Общите пазарни настройки на Ripple може да се трансформират, откакто SEC апелира.

Bitcoin Spark, със своя стратегически метод, усъвършенствана токеномика и ясна пътна карта, е подготвена да провокира одобрените колоси. Тъй като крипто пазарът се развива, планът BTCS ще предложи неповторими благоприятни условия на вложителите да станат част от продължаващата крипто гражданска война.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: oiopopohttps://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР